LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

DEŽELAK JUNAK 2022 BO! Letos bodo zasijali v oblačilih športne trgovine Decathlon

In tako se bo 1. junija začela pisati nova dobrodelna pravljica, ki je Slovencem in Slovenkam še kako poznana: DEŽELAK JUNAK!
Ključne besede: Deželak Junak, 2022, dobrodelnost, POMAGAM1, POMAGAM5, 1919, otroci, počitnice, morje, Decathlon, AMZS, Zavarovalnica Triglav
Ekipa Denis Avdić Showa se je včeraj v živo javila iz največje trgovine Decathlon v Sloveniji, da je vsem sporočila zelo pomembno novico, ki jo vsi potihem čakamo že od lanskega poletja - ko se ena zgodba konča, smo že veseli in polni pričakovanj, da lahko začnemo novo. In tako se bo 1. junija začela pisati nova dobrodelna pravljica, ki je Slovencem in Slovenkam še kako poznana: DEŽELAK JUNAK! Vsa ekipa se je zbrala v prostorih športne trgovine v BTC-ju, kjer so jim pripravili prav posebno modno revijo. Junaki Deželakove ekipe so se predstavili v letošnjih oblačilih dobrodelne akcije, ki jim jih je tokrat poklonil Decathlon, ki bo letos tudi prvič sodeloval že znanima partnerjema dobrodelne akcije AMZS-jem in Zavarovalnico Triglav. Deželak Junak 2022 bo in s svojo fantastično ekipo bo na dobrodelno pot po Sloveniji krenil 1. junija in to že osmo leto zapored! Znova pričakujemo ogromno dogajanja, zabave in presenečenj, ki bodo na njegovi poti poskrbela, da ne bo dolgčas niti njemu, niti ekipi, niti tebi, ki ga boš lahko spremljal na našem Facebooku ali spletni strani Radia 1. Fotogalerija: DEŽELAK JUNAK 2022 BO! Letos bo ekipa zasijala v oblačilih, ki jih jim poklanja Decathlon (13 slik) Oglejte si galerijo slik Pošlji SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919 že zdaj! Z vsakim poslanim SMS-om boš doniral 1 EUR ali 5 EUR; če pa bi želel donirati več, pošlji mail na: fundacija@radio1.siQR KODA kjer lahko nakažete svoje donacije (Kliknite tukaj)