LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

A SANJAMO?! Zbrali smo 1.037.313, 54 EUR!!! ČESA TAKŠNEGA NISMO PRIČAKOVALI! Znova je zmagala dobrosrčnost - hvala, ker ste!

SLOVENIJA JE ZMAGALA - HVALA, KER STE!!!!
Ključne besede: 28 ur, dobrodelnost, dobrodelni maraton, dm, POMAGAM1, POMAGAM5, 1919, zaključek, denar, družine, konec, ganljivo, cilj, milijon, dobrota
Pravkar smo zaključili 6. DOBRODELNI MARATON, ki je neprekinjeno trajal celih 28 ur in nas je na koncu šokiral s številko zneska, ki ga nismo pričakovali!Znova smo dokazali, da Slovenci znamo imeti radi! S pomočjo prijateljev iz dm-a smo skupaj z vami, dragi prijatelji, zbrali neverjetnih 1.037.313,54 EUR! 28 ur smo imeli v mislih le eno - pomoč družinam v stiski! In te misli, da bi letos lahko pomagali še več družinam, so postale resničnost. Resničnost, ki naježi kožo in otopli še tako trdo srce. ZAKLJUČEK, KI GA NI PRIČAKOVAL NIHČE! ZBRALI SMO 1.037.313,54 EUR! Denis, Jana, Anja in Miha so bili s tabo od začetka do konca, zaradi razmer povezanih z epidemijo, pa se niso javljali iz Mestnega trga kot prejšna leta, ampak iz studia Radia 1. Kljub temu zabave, smeha in zanimivih gostov ni manjkalo. Bilo je nepozabno in čarobno!Lahko rečemo, da je bil letošnji maratona drugačen in zaključek res nekaj, ob čemer se je vsem naježila koža. Ko je ekipa po 28-ih urah izvedela, koliko je skupaj z vašo pomočjo zbrala, draga Slovenija, je cel studio preplavil jok. Solze sreče so nam zalile obraz in čustva so privrela na plano. Vsi smo jokali, tudi tisti, ki navadno ne. Iskrena hvala vsem za nesebično pomoč, prelepa pisma otrok in spodbudne besede! Veseli smo, da ste bili del dobrodelnega maratona ter vztrajali z nami v najdaljši noči. Fotogalerija: ZAKLJUČEK 6. DOBRODELNEGA MARATONA: ZBRALI REKORDEN ZNESEK! (24 slik) Oglejte si galerijo slik Hvala, ker ste del dobrodelne pravljice! Pošlji SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na številko 1919 ali pa se oglasi v svoji najbližji dm prodajalni, kjer lahko doniraš od 50 centov do 5 eur in pomagaš socialno ogroženim družinam.  Če poznate družino ali posameznika, ki nujno potrebuje pomoč, nam prosimo pošljite elektronsko sporočilo na: pomagam@radio1.siČe pa bi želel donirati več, pošlji mail na: fundacija@radio1.si. Denar pa lahko nakažete tudi preko QR kode!