LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Načrtujete svoje finance?

Pri načrtovanju vsakodnevnih aktivnosti, počitnic ali hobijev smo zelo skrbni in natančni. Vemo, da tako prihranimo ne le denar, ampak tudi marsikatero nevšečnost. A kako dobri smo v načrtovanju svoje finančne prihodnosti?
Ključne besede: Triglav skladi, finance
Z načrtnim varčevanjem boste svoje cilje za prihodnost lažje izpolnjevali. Vedno je pravi čas za začetek varčevanja v vzajemnih skladih. Zaradi razpršenosti so vzajemni skladi v osnovi manj tvegani kot kupovanje posameznih delnic na borzi. Vlagateljem dajejo možnost, da z naloženimi sredstvi ustvarijo potencialno višji donos od obrestnih mer v bankah. Del prihrankov je zato smiselno naložiti tja, kjer lahko dosežejo višji donos. Kaj vam omogoča varčevalni načrt? Vlagatelji lahko varčujejo v vzajemnih skladih z mesečnimi ali enkratnimi vplačili. Znesek vplačil je mogoče kadarkoli zvišati, znižati, začasno ali trajno prekiniti. Sredstva niso vezana, torej jih je mogoče kadarkoli tudi dvigniti. Z vplačili v poljubne Triglav vzajemne sklade s pomočjo varčevalnega načrta lahko postopoma, na učinkovit in preprost način, z nižjimi stroški gradite svojo finančno varnost. Koliko lahko s svojimi sredstvi privarčujete in kako priti do želenega zneska? S pomočjo vlagateljskega kalkulatorja na tej povezavi preverite, koliko ste oddaljeni od vašega cilja. Individualno upravljanje premoženja   Individulano upravljanje premoženja je visoko specializirana finančna storitev, prilagojena individualnim potrebam vlagateljev. Primerna je za vse, ki želijo skrb za dolgoročno varnost sredstev in ustvarjanje donosov prepustiti strokovnjakom ter imajo za investiranje na voljo več finančnih sredstev. Omogoča vam: oseben pristop, hiter odziv, likvidnost premoženja, zmanjšanje nevarnosti izgub, razpršitev sredstev. Ne odlašajte. Načrtujte svojo varno finančno prihodnost. Sklenite svoj varčevalni načrt.   Za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo. POKLIČITE: 080 10 19 (vsak delavnik med 8. in 17. uro) PIŠITE: info@triglavskladi.si OBIŠČITE NAS: Prodajna pisarna Triglav Skladi, d.o.o., Slovenska cesta 54, Ljubljana ali pooblaščena vpisna mesta ELEKTRONSKI PRISTOP: www.triglavskladi-emil.si   Vsaka stvar potrebuje dober načrt. Tudi vaše finance.


Raba piškotkov | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Pravila nagradnih iger | Seznam predvajanih del

© 2023 - radio1.si. Vse pravice pridržane.
Spletno mesto uporablja spletne piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, varnosti ter analitiko obiska spletnega mesta. Piškotki so neškodljivi in ne beležijo vaših osebnih podatkov, gesel ali ostalih spornih informacij. Več o piškotkih na radio1.si.
Za še boljšo uporabniško izkušnjo se uporablja zunanji servis, kamor se povezuje vaš brskalnik:
YouTube API (YouTube's Terms of Service, Google Privacy Policy)