LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Prometna strategija občine Litija

Župan Litije: Celostna prometna strategija naj postane osnova za vzpostavitev čim višje prometne varnosti vseh udeležencev v prometu.
Ključne besede: Litija, prometna strategija, anketa, CPS
Občina Litija pripravlja Celostno prometno strategijo (CPS). To je dokument, ki bo podlaga za pridobivanje sredstev za izvedbo posameznih ukrepov s področja trajnostne mobilnosti. Izvajanje ukrepov, ki jih bo določala CPS, bo imelo vpliv na vaše življenje in mobilnost, zato je izjemnega pomena, da sodelujete pri njeni pripravi.Prvi korak v pripravi CPS, je temeljita analiza obstoječega stanja. Če želite, da bi ta vključevala tudi vaše poglede in ocene, sodelujte z nami in izpolnite anketo. Izpolnjeni podatki bodo skupaj z drugimi obravnavani in vključeni v pripravo celovite analize stanja prometa in mobilnosti v občini. S tem dejanjem boste pomembno prispevali k temu, da bo analiza stanja kakovostnejša in bo vključevala različne vidike, ki jih brez vašega sodelovanja mogoče ne bi.Zato vas vabimo, da sodelujete v anketi, ki smo jo pripravili ter odgovorite na nekaj kratkih vprašanj o vaših potovalnih navadah in o zadovoljstvu z ureditvijo prometa v Občini Litija. Izpolnjevanje ankete vam bo vzelo največ 15 minut časa.Spletna anketa je do 15.9.2016 dosegljiva na: https://88.200.33.40/LimeSurvey/index.php/537358 Analogna anketa pa je natisnjena v julijskem Občanu. Izpolnite jo, izrežite in jo do 15.9.2016 oddajte v nabiralnik v občinski stavbi ali jo pošljete na naslov Občina Litija, Jerebova ulica 14, 1270 Litija.Z izpolnjeno anketo lahko sodelujete tudi v nagradnem žrebanju za privlačno nagrado – mestno kolo.


Raba piškotkov | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Pravila nagradnih iger | Seznam predvajanih del

© 2023 - radio1.si. Vse pravice pridržane.
Spletno mesto uporablja spletne piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, varnosti ter analitiko obiska spletnega mesta. Piškotki so neškodljivi in ne beležijo vaših osebnih podatkov, gesel ali ostalih spornih informacij. Več o piškotkih na radio1.si.
Za še boljšo uporabniško izkušnjo se uporablja zunanji servis, kamor se povezuje vaš brskalnik:
YouTube API (YouTube's Terms of Service, Google Privacy Policy)