Suši delavnica z mojstrom sušija: ERNEST BARAĆ pokazal, kako narediti PRAVI SUŠI
23. 09. 2025 ob 13:01
Poglej si, kako jim je šlo in kdo je bil pri pripravi sušija najbolj spreten
Čas je za kuharsko delavnico! V hiši brez dnevne svetlobe, računalnikov, telefonov in ure je danes zadišalo po sušiju. Denis, Anja, Miha in Lara so imeli čast, da so se učili pripraviti suši s pravim mojstrom. To je Ernest Barać, ki velja za enega redkih slovenskih mojstrov sušija. Svoje znanje in veščine je pilil v japonski restavraciji v Sloveniji Sushimama ter kasneje v Maruju, danes pa pod svojo znamko Nonbiri – japonska kulinarika okuse sušija in umetnost priprave te japonske kulinarične dragocenosti prek cateringov in raznih delavnic predstavlja tudi slovenskim ljubiteljem sušija in drugih japonskih specialitet.
Fotogalerija: Delavnica z mojstrom sušija: (18 slik)
Oglejte si galerijo slik
Ključne besede: suši, mojster, Ernest Barać, Luka Jezeršek, T2, koliko je ura, delavnica, priprava, recept