Radio 1 in Kotanyi vesta, da gre dobra hrana z roko v roki z dobro glasbo
Mmmm, se spomniš okusa maminega ocvrtega piščanca? Ali ocvrtih bučk? Si bolj za ocvrt tofu? To je hrana, ki potolaži lakoto in, kadar je potrebno, tudi dušo. Priznaj, da bi tudi ti lahko v dobrem cvrtju užival prav vsak dan! A kaj, ko je postopek priprave zamuden in, roko na srce, tudi precej zapleten?Nič več! Pri Kotanyi so v novi sezoni pripravili mešanico kot nobeno drugo: Kotanyi Hrustljavi piščanec – začimbno mešanico za paniranje! Odslej boš lahko samo z vodo, brez packanja in kompliciranja, svoje najljubše jedi pripravljal skorajda mimogrede, po službi, med predavanji ali za hitro večerjo, če na vratih nepričakovano pozvonijo tvoji najboljši prijatelji!Ker na Radiu 1 vemo, da gre dobra hrana z roko v roki z dobro glasbo, smo ob tej priložnosti pripravili našo zares posebno glasbeno mešanico.Vzeli smo besedilo dobro znane uspešnice in melodijo druge dobro znane uspešnice. In iz tega naredili prav posebno mešanico. V bistvu je nastal prav nov komad, ki se sliši zelo znano, a precej drugače. Nov komad bosta zapela naša voditelja Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač.Vsak dan tako v radijskem programu zavrtimo prav posebno glasbeno mešanico, tvoja naloga pa je, da prepoznaš, katera dva dobro poznana komada smo združili. Če misliš, da poznaš odgovor, ju hitro zapiši v SMS in ga skupaj s svojimi podatki pošlji na 051 300 300.Če te izžrebamo, pokličemo v program in prepoznaš obe skladbi, ki smo ju uporabili v mešanici, te čaka nagrada. Tvoja bo cela paleta Kotanyi – začimbnih mešanic za paniranje Hrustljavi piščanec: classic, paprika, sir in zelišča ter česen. Te mešanice vsebujejo vse, kar potrebuješ za paniranje, v enem samem pakiranju.In kaj pride še super prav pri paniranju? Cvrtnik na vroč zrak! Ja, poleg Kotanyi začimbnih mešanic za paniranje bo tvoj še cvrtnik na vroč zrak!Z novimi Kotanyi začimbnimi mešanicami Hrustljavi piščanec bo paniranje najboljših jedi hitro in zabavno, brez packanja – samo z vodo, tebi pa bo ostal čas, ki ga lahko porabiš po mili volji!Hrustljavi piščanec – nova generacija mešanic za paniranjeKotányi je sinonim za strast do kuhanja, vrhunsko kakovost in bogato zgodovino. Že več kot 140 let s skrbno izbranimi začimbami, zelišči in mešanicami navdušuje ljubitelje kuhanja po vsem svetu.Kotányi je zdaj naredil korak naprej z novimi mešanicami za paniranje HRUSTLJAVI PIŠČANEC, ki poenostavijo pripravo paniranih jedi brez kompromisov pri okusu ali teksturi. Brez jajc, brez packarije - vse, kar potrebujete, je mešanica za paniranje Hrustljavi piščanec. V novi mešanici za paniranje so skrbno izbrane sestavine: moka, jajce v prahu, drobtine in zelišča.Postopek je neverjetno enostaven: meso ali zelenjavo pomočite v vodo, povaljajte v mešanici in specite v ponvi, pečici ali cvrtniku na vroč zrak. Rezultat? Popolno hrustljava, zlato zapečena skorjica.
Na voljo so štiri skrbno razvite različice, za vsak okus nekaj:
CLASSIC
ČESEN
SIR IN ZELIŠČA
PAPRIKA
Mešanice so primerne za piščanca, ribe, zelenjavo ali celo tofu. S svojo enostavno uporabo in brezhibnim rezultatom so idealne za hitre obroke med tednom ali posebne priložnosti.Hitro, enostavno in vedno hrustljavo!
PRAVILA ZA SODELOVANJE
Ključne besede: kotanyi, zmešan, komad